Dit zijn de 5 verschillen tussen onze plasticvrije Tandpasta Tabs en traditionele tandpasta - HappySoaps NL

Dit zijn de 5 verschillen tussen onze plasticvrije Tandpasta Tabs en traditionele tandpasta

Effectief je tanden poetsen betekent niet dat je een plastic tube tandpasta hoeft te gebruiken. Waarschijnlijk ben je opgegroeid met traditionele, plastic tandpasta tubes. Maar die mogen vanaf nu de deur uit! Sinds kort hoef je geen vervuilende, plastic tube meer op jouw wasbak te hebben staan. Wij hebben namelijk de allereerste 100% plasticvrije tandpasta tabletten van Europa ontwikkeld. Maar hoe verschillen deze vrolijke Tandpasta Tabs nou precies van traditionele tandpasta? Wij vertellen het je!  

 

De verschillen tussen Tandpasta Tabs en traditionele tandpasta
De Tandpasta Tabs zien er heel anders uit dan traditionele tandpasta’s, maar ze werken nét zo effectief! Ze zorgen net zoals vloeibare tandpasta voor een schoon gebit en reinigen jouw tanden grondig en langdurig. Ook voorkomen ze tandplak door de slimme samenstelling van natuurlijke ingrediënten én geven ze je direct een heerlijk frisse adem.
De werking is dus hetzelfde, maar wat zijn de verschillen tussen Tandpasta Tabs en traditionele tandpasta?
     
1. Verschil in het gebruik
Het grootste verschil tussen traditionele tandpasta en een Tandpasta Tab zit hem in het gebruik. Waar traditionele tandpasta vloeibaar is, moet je de Tab eerst kapot kauwen om hem vloeibaar te maken.
Het is misschien even wennen, zo’n tablet in plaats van een klodder vloeibare tandpasta, maar het went snel en het is heel makkelijk!
Stop één Tab in je mond, kauw erop en begin met poetsen zodat er direct schuim ontstaat. Met dit schuim kun je je tanden poetsen zoals je gewend bent. Net zoals met traditionele tandpasta moet je het schuim vervolgens uitspugen en je mond spoelen met water. Easy, right?  

 

 

   
2. Liever voor onze planeet  
De Tandpasta Tabs verschillen daarnaast ook van traditionele tandpasta’s omdat ze volledig vegan en dierproefvrij zijn. Dierlijke ingrediënten zijn echt onnodig voor een goede tandpasta. Ook wordt er in al onze Tandpasta Tabs geen palmolie gebruikt. Daar wordt onze planeet heel blij van! Palmolie is van zichzelf geen schadelijk ingrediënt, maar de manier waarop dit ingrediënt wordt gewonnen, is wél schadelijk voor onze planeet. Lees hier waarom. Nog een reden waarom de Tabs liever zijn voor onze planeet: ze worden met veel liefde gemaakt in Nederland. Dat zorgt ervoor dat ze geen enorm lange reis hoeven af te leggen voordat ze bij jou in de badkamer liggen. Dat scheelt enorm veel CO2-uitstoot!
Onze Tandpasta Tabs zijn daardoor een stuk liever voor onze planeet dan traditionele tandpasta’s.
     
3. Plasticvrij
Waar traditionele tandpasta in een vervuilende, plastic tube zit, kun je met de Tandpasta Tabs 100% plasticvrij jouw tanden poetsen. Daar worden we blij van, want plastic tandpasta tubes leveren een gigantische berg afval op die bijna niet te recyclen is.
Nog een reden waarom onze Tabs liever zijn voor onze planeet!
Onze Tandpasta Tabs zijn de eerste 100% plasticvrije Tandpasta Tabletten van heel Europa. Ze zijn namelijk plastic- én microplastic vrij.
Wist je dat veel traditionele tandpasta’s wél microplastic bevatten?
De verpakking van de Tabs is 100% plasticvrij en is volledig recyclebaar. Het glazen flesje kun je recyclen door hem in de glasbak te doen. De kurk waarmee je het flesje sluit is gemaakt van natuurkurk, waardoor je deze bij het gft-afval kunt gooien. Daardoor verschillen onze Tabs ook van vergelijkbare tandpasta tabletten. Deze zitten vaak nog niet in een 100% plasticvrije en recyclebare verpakking. Onze Tandpasta Tabs zijn daarmee echt de allereerste in Europa.  

 

 

   
4. Natuurlijke ingrediënten
Niet alleen de verpakking, maar ook de ingrediënten van onze Tandpasta Tabs verschillen van de ingrediënten van traditionele tandpasta’s. Onze Tabs zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten, waar de meeste tandpasta’s dat niet zijn. Zo zijn onze Tabs verrijkt met natuurlijke zoetstoffen zoals stevia en xylitol in plaats van sacharine, een kunstmatige zoetstof.
Ook zorgen natuurlijke ingrediënten zoals bamboe extract en xylitol ervoor dat jouw tanden goed gereinigd worden, tandplak wordt voorkomen en je direct een frisse adem hebt!
  Stap ook over op het plasticvrije alternatief van tandpasta en poets je tanden voortaan met de vrolijke Tandpasta Tabs!
Terug naar blog