Een dagje Winterswijk: bezoek onze HappySoaps verkoopster - HappySoaps NL

Een dagje Winterswijk: bezoek onze HappySoaps verkoopster

Aan de grens met Duitsland ligt Winterswijk. Dit dorpje met stadse allure trekt veel mensen uit de omgeving en over de grens aan. Ook is Winterswijk het thuis van een van onze HappySoaps verkoopsters. In het kader van think global, act local, laten we je kennis maken met onze HappySoaps verkoopster én haar tips voor een dagje in het gezellige Winterswijk.  
Dagje Winterswijk
Ga je een dagje naar Winterswijk? Wij vertellen je welke hoogtepunten jij niet mag missen!

 

 

   
DA + Mooi Winterswijk
Aan de rand van Winterswijk opende 50 jaar geleden de deuren van DA + Mooi in Winterswijk. De ouders van Chantal hebben dit familiebedrijf helemaal opgebouwd. Chantal wilde alles vroeger behalve de winkel overnemen. Totdat ze er na een vaste baan achter kwam dat ondernemen echt wel zijn charme heeft. Ze begon aan de drogisterij opleiding en staat nu al ruim 20 jaar vol passie in de winkel.

 

 

   
Sinds 2021 verkoopt Chantal de producten van HappySoaps. “We merken dat er steeds meer behoefte is aan duurzame en plasticvrije producten in de cosmeticawereld. HappySoaps sluit naadloos aan op de behoefte van de consument.”
Het favoriete product van Chantal is de Natuurlijke Deodorant met Rozemarijn en Pepermunt. “Hij werkt effectief en ruikt zo lekker!” Plan jouw bezoek aan DA Winterswijk via Google Maps.  
Centrum van Winterswijk
Volgens Chantal is Winterswijk écht het bezoeken waard. “Het dorpje ligt aan de grens met Duitsland. Hoewel het dorpje maar 30.000 inwoners heeft, heeft het wel stadse allure.” Loop na jouw bezoekje aan de DA winkel door naar het centrum van Winterswijk, waar je veel verschillende winkels kunt vinden. Van grote ketens tot zelfstandige winkels: er is voor iedereen wat wils. Plan jouw looproute van DA Winterswijk naar het centrum hier.  

 

 

Bron foto: 100 procent Winterswijk
 
Villa Mondriaan
Breng na jouw rondje door het centrum een bezoek aan Villa Mondriaan. Wist je dat Winterswijk de plek is waar de bekende schilder Piet Mondriaan zijn schilderscarrière begon? In dit museum kun je alles leren over zijn jonge jaren.
Ga je liever de natuur in? Er zijn ook hele leuke fiets- en wandelroutes waarbij je in Mondriaans voetsporen kunt treden.
Plan jouw route naar Villa Mondriaan hier.  

 

 

Bron foto: 100 procent Winterswijk  

 

 

Steengroeve
Ontdek de natuur rondom Winterswijk! Ga er op uit met de fiets of maak een wandeling in de mooie natuur. Kies een van de wandel- of fietsroutes die langs de archeologische steengroeve en haar mooie, bosrijke omgeving loopt. Vanaf het wandelpad heb je een prachtig uitzicht over de verschillende aardlagen in de steengroeven.
Volgens Chantal is de steengroeve echt het bezoeken waard. “Dit is namelijk één van de 2 steengroeven die Nederland rijk is!”
Plan jouw fiets- of wandelroute naar de steengroeve via Google Maps.  

 

 

Bron foto: Leisure Lands  

 

 

Het Hilgelo
Een van de favoriete natuurplekken van Chantal is het Hilgelo. Deze prachtige recreatieplas ligt net buiten Winterswijk. Zeker in de zomer is het hier heerlijk vertoeven. Neem een duik in het water, geniet van het zonnetje bij de beachclub of ga met de kinderen langs het avonturenpark. Kun je niet genoeg krijgen van Winterswijk? Overnacht dan op een van de campings die aan het Hilgelo liggen. Via Google Maps kun je jouw route naar het Hilgelo plannen.
Breng ook eens een bezoekje aan onze lokale HappySoaps verkopers. Bekijk hier al onze verkooppunten.
  Bekijk hier ook al onze tips voor een dagje uit!
Terug naar blog