Ontdek Arnhem met de tips van onze HappySoaps verkopers! - HappySoaps NL

Ontdek Arnhem met de tips van onze HappySoaps verkopers!

Midden in Gelderland ligt de veelzijdige stad Arnhem. Arnhem heeft enorm veel te bieden. Van gezellige pleinen gevuld met cafeetjes tot de prachtige groene natuur rondom de stad. In het kader van think global, act local laten we je kennis maken met onze verkopers in en rondom Arnhem en delen hun tips voor een dagje Arnhem!  
Dagje Arnhem

Geniet van het bruisende centrum van Arnhem en de prachtige natuur. Dit zijn dé tips voor een dagje in en rondom Arnhem.  

 

 

   

Etos Arnhem

14 jaar geleden opende Wilma de deuren van haar eigen Etos filiaal. Voordat ze haar eigen filiaal opende, werkte ze als bedrijfsleidster bij een Etos en Albert Heijn. “Al snel dacht ik, dit kan ik ook zelf!” Hoewel Wilma’s winkel onderdeel is van de Etos formule, kan ze er echt haar eigen winkel van maken. Naast haar klanten de beste producten aanbieden, vind ze het heerlijk om bezig te zijn met haar klanten en hen advies te geven.

 

 

   

Sinds een half jaar verkoopt Wilma ook HappySoaps producten. “Toen ik de Shampoo Bar ging proberen, was ik zo aangenaam verrast! Dat dit zo’n leuk en fijn product was, had ik niet verwacht.”

Wilma krijgt hele leuke reacties van klanten. “Ze vinden het leuk dat HappySoaps 100% plasticvrij is en erg zuinig is in gebruik. Het is echt een totaalconcept, met die leuke bewaarbakjes.” Breng ook een bezoekje aan het Etos filiaal van Wilma. Plan jouw route naar het Etos filiaal van Wilma via Google Maps.  

 

 Bron foto: Misset Horeca
 
Korenmarkt
Een van Wilma’s favoriete plekken in Arnhem is de Korenmarkt. Op dit gezellige plein kun je leuke cafeetjes en restaurantjes vinden waar je ’s middags heerlijk kunt lunchen.
’s Avonds verandert het plein in de hotspot van de stad voor een drankje en een dansje.

Plan jouw wandeling van Etos naar de Korenmarkt via Google Maps.  

 

Bron foto: Uiterwaarde.nl
 
Rijkerswoerdse plassen
Wil je de stad even uit en de natuur opzoeken? Breng dan een bezoekje aan een van Wilma’s favoriete natuurgebieden van Arnhem: de Rijkerswoerdse plassen.
“Je kunt heerlijk wandelen bij de Rijkerswoerdse plassen. In de zomer kun je er ook lekker de verkoeling opzoeken.”

Een bezoekje brengen aan de Rijkerswoerdse plassen? Plan jouw route via Google Maps.  

 

 

   

Etos Doesburg
Net buiten Arnhem ligt de Hanzestad Doesburg. Hier kun je ook een van onze verkoopsters vinden. Saskia opende 24 jaar geleden samen met haar vader dit Etos filiaal.
“Ik werkte al bij een drogist, maar wilde graag wat voor mijzelf. Mijn vader had op dat moment geen werk en hij had ervaring met in de winkel staan. Samen waren we een goed team!”

     

Al bijna 2 jaar zijn de HappySoaps producten in het Etos filiaal te vinden. “We waren op zoek naar een leuk, nieuw assortiment en toen kwam mijn dochter met het idee. We zijn klein begonnen, maar ondertussen uitgegroeid tot een heel schap!” Saskia is zelf fan van de producten. De Shampoo Bar en Body Lotion Bar zijn haar favoriet. Ook krijgt ze hele positieve reacties van klanten. “Veel klanten worden echt verrast door de producten!” Breng ook een bezoekje aan het Etos filiaal van Saskia. Plan jouw route naar Etos Doesburg hier.  

 

   

Posbank
Ga na jouw bezoekje aan het Etos filiaal van Saskia lekker de natuur in. Net buiten Doesburg kun je een prachtig natuurgebied vinden: de Posbank.
Dit is een van Saskia’s favoriete plekken wanneer ze de natuur in gaat. Een must see!
Via Google Maps kun je jouw route naar de Posbank gemakkelijk plannen.  
Ga ook eens langs bij een HappySoaps verkoper bij jou in de buurt! Hier kun je al onze verkooppunten vinden.
  Bekijk hier ook al onze tips voor een dagje uit!
Terug naar blog